Webmasterpoint
Computers / Internet / Web Design and Development

Als accountant nog uitbesteden?

U bent accountant, een intensieve baan waarvoor u veel werkt voor externe bedrijven, maar ook particulieren. Veel bedrijven kiezen ervoor om een deel van hun administratie uit te besteden of in ieder geval te laten checken door jullie accountant bureau. Een goede administratie is voor bedrijven cruciaal. Wanneer deze administratie niet goed in elkaar zit kunnen bedrijven al snel problemen krijgen. Het geld dat binnenkomt moet namelijk bijgehouden worden en hiervan moeten ook de kosten weer betaald worden. Daarnaast komt er nog belasting over verschillende bedragen en zijn de kosten elke maand weer anders. Neem nu het personeel, als u veel parttime werknemers in dienst heeft zullen hun uren ook elke keer weer anders zijn. Dit moeten de bedrijven dan elke maand weer opnieuw berekenen. Een enorme klus natuurlijk die salarisberekening.

Veel bedrijven kiezen er dus voor om de administratie aan uw accountant bureau uit te besteden. Hierdoor weten ze zeker dat alles goed gebeurt en hebben ze er zelf geen werk aan. Nu heeft u misschien de laatste tijd veel klanten gekregen. U werkt voor externe klanten en het is natuurlijk mooi als dit er steeds meer worden. Toch merkt u dat u meer klanten wilt aannemen, maar dat het werk per klant daarvoor te groot is. Wilt u meer klanten ‘aannemen’ dan moet ook u een deel van het huidige werk uit handen geven. U kunt er natuurlijk voor kiezen om meer werknemers aan te nemen, maar daar komen vaak vele grote kosten bij kijken. U krijgt meer maandelijkse vasten kosten en moet misschien ook wel uw kantoor uitbreiden, hoeveel gaat dat wel niet kosten.

U kunt er ook voor kiezen een deel van de administratie uit te besteden. Er zijn bedrijven zoals cbbs.nl die voor u een deel van de administratie willen regelen. Zo kunt u meer klanten aannemen.

http://www.cbbs.nl