Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een origineel cadeau voor iemand die 25 jaar getrouwd is, vindt u bij Jilster!

Bent u op zoek naar een cadeau voor een echtpaar dat 25 jaar getrouwd is? Dan moet u zeker een kijkje nemen op de website van Jilster! Daar kunt u een mooi en uniek cadeau laten maken voor een aardig prijsje. Bij Jilster kunt u offline producten laten maken, die u online opmaakt in Jilster’s zijn eigen editor. Deze is simpel te gebruiken en hierdoor heeft u snel een uniek cadeau geregeld.

Een glossy cadeau doen aan een echtpaar die 25 jaar getrouwd is

Een magazine of een glossy als cadeau, zal zeker een stel dat 25 jaar getrouwd is verassen. Omdat dit een persoonlijk cadeau is, wordt dit altijd meer gewaardeerd en ook bewaard. In de glossy kunt zelf bepalen wat u er allemaal in wilt doen. Van een tijdlijn met al hun bijzondere herinneringen tot alleen maar leuke en grappige verhalen die zij samen hebben beleefd. Kortom, u heeft de vrijheid om dit geheel samen te stellen, zoals u het wilt. Bovendien helpt Jilster bij het in elkaar zetten van het glossy. Als u helemaal tevreden bent, heeft u meerdere opties voor het laten drukken van de glossy. U kunt hem bij Jilster zelf laten printen, dit wordt met de kosten inbegrepen van het totale magazine, of u laat hem ergens anders drukken. Als u voor de tweede optie kiest, krijgt u van Jilster een PDF versie van uw glossy die u bij bijna elke drukker kwijt kan.

Online editor van Jilster

Met de online editor van Jilster, kunt u gemakkelijk één van de producten van Jilster in elkaar zetten. Daar kunt u helemaal los gaan met u creativiteit. Maar Jilster biedt ook hulp aan. Als u bijvoorbeeld niet weet hoe u het wilt indelen, zijn er speciale sjablonen waar u uit kunt kiezen. Als u gebruik wilt maken van de jilster online editor, moet u eerst een account aanmaken bij Jilster zelf. Deze is geheel kosteloos.

Contact

Wilt u ook een mooi cadeau geven aan iemand die binnenkort jarig is, of voor een andere bijzonderheden? Bekijk dan de website van Jilster voor meer informatie over alle producten die zij u kunnen aanbieden. Laat u inspireren door eerdere klanten die iets bij Jilster hebben laten maken in de inspiratie hoek op de website.