Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Voorbereiden op een storm

Vandaag stormt het in heel Nederland. Dakpannen vallen van het dak en spullen in de tuin zijn ook niet veilig. Het is dus verstandig om je goed voor te bereiden op een storm als die er aan komt. Zo zijn er al genoeg filmpjes op internet over een wegvliegende Rechthoekige trampoline uit een tuin.  Het is gelukkig geen orkaan, maar wat zou je moeten doen als er echt een grote orkaan of storm naar Nederland komt? Goed voorbereiden is dat het meest belangrijk. Je wilt niet dat je trampoline springmat weg waait.

Je wilt genoeg voorraad hebben. Koop dus genoeg voedsel waar je een week van kunt leven. Het beste is ingeblikt voedsel aangezien het lang goed blijft en het vrij goedkoop is. Koop dus meer dan je nodig hebt. Een voorraad is altijd handig. Water is ook erg belangrijk.

Zorg er ook voor dat je voldoende medicijnen in huis hebt. Leg dus een voorraadje aan met de meest gebruikte medicijnen in geval er iets gebeurd. Zeker als je altijd al medicijnen slikt kun je niet zonder en zal het helemaal geen pretje zijn als je zonder komt te zitten. Bij een orkaan is er een grote kans dat je boom uit de grond wordt gerukt. Als je nog voldoende tijd hebt kun je die omzagen. Dit voorkomt je veel narigheid zoals dat die omvalt op het huis of op de auto. Zorg ook dat je de ramen goed verstevigd en zorg dat dingen die weg kunnen waaien uit de tuin ook op tijd weggeruimd zijn. Je wilt niet later op zoek gaan naar verloren spullen. Zorg ook dat je een veilige kamer hebt waar je kunt verblijven mochten er dingen instorten. Verder is het belangrijk om het nieuws te volgen. Probeer dit zo lang je nog bereik hebt en het nieuws kunt volgen. Zoek ook de route op mocht je moeten vluchten uit het gebied.

https://www.trampolines.nl/