Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een plotter van Repromat

Een plotter nodig om op grootformaat te printen? Repromat is uw redder in nood. De plotters van repromat zijn ontzettend functioneel en handig bij het plotten van CAD-toepassingen. Als u bijvoorbeeld met de regelmaat werkt met technische tekeningen en deze graag op papier hebt staan, maar ze een veel te groot formaat hebben om af te drukken met een printer dan is een plotter van Repromat wel wat, deze zorgen namelijk voor overzicht, snelheid, on-demand en watervast printen op grootformaat. Met ons uitgebreide assortiment is er voor iedere klant wel een plotter te vinden die past in het budget en voldoet aan de eisen. Een klein greepje uit het assortiment laat zien dat wij HP Latex en HP DESIGNJET verkopen. Het grootste verschil tussen deze plotters is dat de HP Latex vooral in de sign en displaymarkt gebruikt wordt. Terwijl de HP DESIGNJET gebruikt wordt door architecten of door bouwbedrijven om technische tekeningen af te drukken.

De voordelen van Repromat

Een plotter van Repromat levert u een groot aantal voordelen op! Ten eerste verkopen wij kwaliteit. Wij houden niet van rommel. Ten tweede hebben wij een eigen storingsdienst. Mocht er onverwachts een storing optreden dan kunt u contact opnemen met deze dienst. Zij hebben verstand van zaken en weten waar zij over praten. In de kortste keren is het probleem opgelost en kunt u met een gerust hart uw tekeningen afdrukken. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Hier staan al onze modellen opgesteld en kunt u bekijken wat voor u de beste mogelijkheid is. Hier lopen ook vakkundige medewerkers rond die u kunnen helpen om de juiste keuze te maken en altijd gratis en vrijblijvend advies geven. Kortom, Repromat is uw partner als het gaat om de aankoop van een plotter.

Twijfels? Neem contact op!

Heeft u nog twijfels? Neem telefonisch contact op, onze medewerkers zitten iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 klaar om al uw vragen te beantwoorden. Nog niet tevreden, kom gerust bij ons langs. Dan gaan wij even rond de tafel zitten met een kop koffie om alles duidelijk te bespreken.