Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Eenvoudig de bezoekersregistratie automatiseren

De tijd van de papieren bezoekersregistratie en saaie uitnodigingen voor afspraken is voorbij met de komst van de software van DigiReceptie. Waar jouw receptionisten zich vroeger uren bezig moesten houden met het noteren van bezoekersgegevens en -registraties, zijn ze nu met een paar klikken op de knop klaar en kunnen ze verder met hun dagelijkse werkzaamheden. De software van DigiReceptie maakt het namelijk mogelijk om de bezoekersregistratie digitaal te regelen, waardoor alle afspraken overzichtelijk weergegeven worden in een agendaformat. Op die manier weten zowel klanten als receptionisten en andere medewerkers waar ze aan toe zijn. Benieuwd naar de werking van DigiReceptie? Lees hieronder dan meer of bekijk de website voor een uitgebreide uitleg door de experts van DigiReceptie!

Hoe werkt DigiReceptie?

Wanneer een receptionist een afspraak in gaat plannen of bezoeker zal registreren, kan dit geschieden middels het portaal van DigiReceptie of via de agendafunctie. De juiste afspraakgegevens worden door de receptionist ingevoerd, waarna er een uitnodiging voor een afspraak naar de bezoeker verstuurd zal worden met de desbetreffende gegevens. Ook zal er in de huidige omstandigheden een uitleg met betrekking tot de Coronaregels getoond worden in de uitnodiging. Als de bezoeker dan aankomt op de locatie op het tijdstip van de afspraak, kan hij of zij zich aanmelden met een QR-code, wat deze procedure geheel coronaproef maakt. Vervolgens is het noodzakelijk dat de bezoeker de voorwaarden heeft gelezen en getekend, zodat de afspraak naar wens kan verlopen. Tot slot ontvangt de receptionist een bevestiging van de afspraak.

Meer weten?

Het automatiseren en systematiseren van de bezoekersregistratie maakt het verloop van afspraken een stuk efficiënter en bovendien houden receptionisten meer tijd over voor hun andere taken. Heb jij interesse in dit bezoekersregistratiesysteem of zou je meer willen weten over de Aanwezigheidsregistratie app? Neem dan een kijkje op de website van DigiReceptie en laat je informeren!

https://www.digireceptie.nl/