Webmasterpoint
Image default
Vakantie

Geniet van elkaar op een romantische glamping

Voor ware romantiek heb je een paar dingen nodig. Goed gezelschap staat natuurlijk hoog bovenaan. In theorie kun je het samen overal romantisch hebben, maar als de omstandigheden bijdragen aan een romantische sfeer, is dat mooi meegenomen.

Ga daarom lekker samen met zijn tweetjes op pad. Breng de kinderen naar opa en oma en ga naar een nieuwe plek, waar jullie allebei nog nooit zijn geweest. En wijk eens af van de gebaande paden. Boek geen hotelsuite in Nederland of Europa (met de niet altijd even inspirerende hotelgangen) maar ga luxe kamperen.

Glamping (glamorous camping) is luxe en sfeer ineen. Tijdens je verblijf in één van de luxe safaritenten of lodges valt alle stress van je af. Daarvoor in de plaats komt een gevoel van avontuur, van samen op ontdekkingsreis gaan.

Of je nu kiest voor een tiny house in Twente, een safaritent in Portugal of een boomhut in Toscane, je kunt er van op aan dat de romantiek al op je af komt zodra je jullie liefdesnestje nadert. Je hebt alles wat je nodig hebt om jullie romantische weekendje (of weekje) tot een hoogtepunt te brengen – maar niets wat je van elkaar afleidt.

Ook de omgeving van de door ons geselecteerde (kind-vrije) romantische glampings draagt bij aan het pure genieten met zijn tweetjes: ruimte, een groene omgeving en alleen maar het geluid van de natuur.

Een romantische glamping is de perfecte trip voor stellen.

Kijk op www.glampings.nl voor de beste romantische glampings in Nederland en Europa.