Webmasterpoint
Image default
Vakantie

Heerlijk tot rust komen in een natuurhuisje

Wist je dat natuur een positief effect op de gezondheid heeft? Een ziekenhuis deed ooit onderzoek naar het effect van natuur op de gezondheid. Ze ontdekten al snel dat patiënten die uitzicht hadden op bomen significant sneller genazen dan patiënten die uitkeken op een blinde muur. Andere onderzoeken bevestigen dat natuur ons goed doet: natuur zorgt voor betere schoolprestaties, verbetert ons slaapritme en werkt stressverlagend.

Het is niet voor niets dat de Japanners regelmatig een “bosbad” nemen (Shinrin-Yoku).

En het mooie is, zelfs een kleine dosis natuur heeft al positieve effecten. Zelfs een plant op je bureau, of zelfs een poster met een mooie bosfoto erop heeft al effect. Desalniettemin zou het zonde zijn om af te zien van het echte werk. Ga daarom liefst elke dag even naar buiten, voor een wandelingetje door het park. En trek je met regelmaat even een paar daagjes helemaal terug. Gewoon, lekker in de natuur. Zonder WhatsApp-notificaties, werk-emails en andere digitale stalkerij, even puur onthaasten.

Mocht je denken dat onthaasten in de natuur in Nederland onmogelijk is, dan heeft Glampings.com een mooie verrassing voor je: ook in Nederland kun je terecht in een fijn natuurhuisje. Bijvoorbeeld in een omgebouwde schaapskooi in Noord-Brabant of een natuurhuisje in het bos.

En wat te denken van een Twentse “sterrenkubus”? Vanuit dit natuurhuisje op één van de donkerste plekken van Nederland heb je –gewoon vanuit je comfortabele bed, een vrij uitzicht op de sterrenhemel.

Een verblijf in een natuurhuisje in Nederland is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Want wie had gedacht dat zo een pure natuurbeleving in eigen land mogelijk zou zijn? En dat in alle luxe en comfort.

Boek direct een natuurhuisje in Nederland voor jullie romantische weekendje of langere vakantie met het hele gezin. Op www.glampings.com is dat in een paar klikken geregeld. En dankzij onze strenge selectiecriteria weet je dat een bij ons geboekt natuurhuisje aan alle eisen voldoet.