Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

HSV TMP: Voor al uw spuitgietproducten

U bent bij HSV TMP aan het juiste adres als u op zoek bent naar (kunststof) spuitgietproducten. Wij ontwikkelen graag alle producten voor u op maat en daarom zijn wij ook niet voor niets één van de belangrijkste producten als het gaat om het produceren van kunststof producten. Al onze medewerkers zijn niet alleen servicegericht maar hebben ook een grote passie voor (het maken van) kunststof.

Productontwikkeling bij HSV TMP

Bij HSV TMP (Technical moulded parts) kunt u terecht voor de ontwikkeling van uw product. Onze opdrachtgevers vinden het vaak belangrijk om ons in een vroeg stadium te betrekken bij de ontwikkeling van het product omdat wij ook in dit vroege stadium onze kennis en ervaring van kunststof kunnen delen. Toch zijn er wel vier stappen dit wij eerst doorlopen zodat wij uiteindelijk samen tot het eindresultaat kunnen komen. Allereerst kijken wij samen naar de ideevorming. Hierbij deelt u uw kennis van uw markt en wij onze kennis van kunststof. Door dit samen te smelten kunnen we komen tot een mooi idee. Een goed idee is één ding maar het is ook nog belangrijk dat het realistisch is. Als u al een prototype heeft gemaakt dan testen wij de maakbaarheid voor u met onze ‘Kunststof Quickscan’. Hierbij kijken wij ook alvast naar de richtprijs op basis van een CAD-model. Het derde stadium is de offertestadium. Iedereen wil graag weten waar hij of zij aan toe is, daarom zetten wij alvast het gehele kostenplaatje voor u op een rijtje en kunnen wij nog kijken waar bepaalde kosten verlaagd kunnen worden. Tijdens het stadium wordt ook de mould-flow-analyse uitgevoerd. Stap vier is de engineering fase, de laatste fase voor de uiteindelijke productie. We werken alles tot in detail uit zodat er ook nauwkeurige berekeningen gedaan kunnen worden.

Ontwikkelingstraject

Naast voor de productontwikkeling kunt u ook bij ons terecht voor het ontwikkelingstraject waar we een productieplanning maken om een helder beeld te krijgen van de doorlooptijd. Het standaard traject neemt ongeveer 6 maanden in maar gezien ieder product verschilt, kan ook de doorlooptijd van uw product juist langer of korter duren.