Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Kerstboom in een kleine kamer

Het woningtekort is nu groter dan ooit! Door de stop van de bouw door het stikstofoverschot en door het gebrek aan daadkracht van de gemeente van de grote steden, is er een groot probleem ontstaan. De huisprijzen stijgen niet normaal snel in de binnenstad en alle mensen met een lager inkomen kunnen geen woning meer krijgen. Hierdoor zijn de jonge gezinnen en de studenten de klos. Zij moeten nu een woning vinden ver buiten de stad, of moeten thuis bij hun ouders blijven wonen. Vooral in Amsterdam speelt dit probleem op het  moment heel erg, maar ook in steden als Den Haag en Utrecht is dit een groot probleem.

Voor diegene die het geluk hebben toch een woning toegewezen te hebben gekregen, laat de woning 9 van de 10 keer ook te wensen over. Het is namelijk zo dat de woning die ze dan hebben, vaak zo klein is, dat ze er haast geen ruimte hebben alles wat ze willen neer te zetten. Zij moeten vaak leven op 15 m2, met een keukentje en badkamertje daarin. Veel plek hebben ze dus niet; met een bed, een kast en een keukentje is de ruimte al vol. Het is dus flink behelpen om deze ruimte goed in te richten.

Dit is bijvoorbeeld ook heel erg te merken tijdens kerst. Want voor de kerstfanaten is het natuurlijk een must om een kerstboom in je huis te hebben, dat is niet te missen voor deze mensen. Maar waar gaan ze deze kerstboom plaatsen, als ze al geen ruimte hebben om een tafel neer te zetten? Gelukkig is er tegenwoordig ook een kleine kunstkerstboom.  Daarnaast is het een kant en klare kerstboom. Daarmee is het dus niet heel lastig om alle versieringen op te bergen, wat ook weer veel ruimte kost. Dat hoeft hiermee niet.

 

 

 

https://www.xmasdeco.nl/