Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Is WordPress gebruiken een goed idee?

Je hebt een verouderde website of geen idee hoe je een website maakt. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een zakelijke website laten maken. Echter, kan jij het zelf ook. Een aanrader is dan om het framework WordPress te gebruiken. WordPress heeft namelijk veel voordelen voor mensen die geen eigen website kunnen bouwen en die weinig tot nihil tijd ervoor over hebben. Voor deze mensen, worden een aantal voordelen omschreven, waarom jij zou moeten overwegen om WordPress te gebruiken.

Veiligheid staat voorop

WordPress is ontworpen met de gedachte dat iedere klant een veilige website kan creëren. Tegenwoordig zijn er veel meer hackers bezig die veel kennis hebben van code. Als je dus een inefficiënte website lanceert, kan de hacker er zo inkomen. Dit voorkom je door WordPress te gebruiken.

Het is gratis te gebruiken

WordPress is voor iedereen gratis te gebruiken. Tevens heb je wel een webhosting nodig. Eenmaal WordPress geïnstalleerd te hebben, kan je ervoor kiezen om een gratis theme te gebruiken of een betaalde aan te schaffen. Thema’s zijn templates die je kan downloaden om je website een uiterlijk te geven. De gratis thema’s zijn echter wel gelimiteerd dan de betaalde thema’s die je op marketplaces als Themeforest of Envatomarket kan vinden. 

Makkelijk en snel te gebruiken

WordPress wordt het vaakst gebruikt om een website te maken. Dit komt doordat het snel te leren en makkelijk te gebruiken valt. Dit door een simpele klik en sleep constructie. Je wilt bijvoorbeeld een button in het midden van je scherm hebben. In een paar klikken is dat met WordPress te regelen. Kortom is er geen kennis van coderen nodig om een mooie website in bezit te hebben.

Website laten maken

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je website te laten maken. Een website laten maken is ideaal voor de mensen die het liever willen uitbesteden dan tijd vrij maken om het op te zetten. Over het algemeen duurt een website maken wel een tijdje dit doordat je heet mooiste exemplaar.

https://www.edit4u.nl/