Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Nijmegen?

Heeft u een ICT bedrijf in Nijmegen nodig? Dan is het misschien een goed idee om naar Xantion te gaan! Bij ons krijgt u namelijk volledige ICT-ontzorging voor het MKB, en dat voor slechts twee euro per dag, per werkplek. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kan betekenen? U kunt dan even bellen, of een afspraak maken, dan komen we langs bij u op locatie. Onder het genot van een kopje koffie kunt u dan aangeven wat uw behoeftes zijn op het gebied van ICT, en dan kunnen wij u adviseren over de beste oplossingen voor uw situatie. Op basis van dat gesprek doen wij u een voorstel. Het maakt niet uit of u het gehele ICT-beheer aan ons wil overlaten, of alleen de zakelijke telefonie. Op ons kunt u rekenen!

ICT-bedrijf in Nijmegen, Xantion

Het werk dat we voor onze klanten doen als ICT-bedrijf in Nijmegen is dus volledige ICT-ontzorging, maar wat houdt dat allemaal precies in? Het eerste wat we u kunnen verzekeren, is dat we inclusief met de servers en de netwerken werken. Dat betekent dat de beveiligde verbindingen naar uw leveranciers en thuiswerkplekken ook allemaal onder ons beheer vallen. Wij begrijpen namelijk dat de wereld van uw bedrijf of organisatie groter is dan enkel het kantoor. Ieder bedrijf is een netwerk dat verbonden is met andere netwerken, waardoor de grenzen tussen organisaties beginnen te vervagen. Daarom beheren en beheersen we het allemaal.

De voordelen van Xantion

Als klant van Xantion kunt u genieten van een aantal voordelen, twee waarvan al genoemd zijn in de bovenste alinea. Ons beheer is namelijk inclusief alle servers en netwerken die tot verder dan jouw kantoor reiken, we hebben een helpdesk voor de medewerkers die graag voor van alles en nog wat te bereiken is, én u hoeft geen investeringen te doen! Wat betekent dit? Alleen maar vaste en voorspelbare kosten, en wanneer een investering toch noodzakelijk is, dan wordt het ondergebracht in een maandbedrag. Bij Xantion kan dat binnen een dag, zonder dat er lastige vragen worden gesteld.