Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een lamelparket was voor ons de perfecte oplossing

Wij hebben laatst een prachtig nieuwe lamelparket gekocht voor bij ons in huis. Al een tijdje zaten we erover na te denken om de vloer helemaal te vernieuwen met iets anders. Zelf houden we allebei van een warme sfeer en daarom wilden wij iets met hout gaan doen. Alleen onze vrienden raadde dat sterk af, omdat het best prijzig was en dat je het veel moest onderhouden. Dus gingen wij zoeken naar een andere oplossing hiervoor.

Een lamelparket vinden voor een goede prijs

We hadden al wat research gedaan voor een vervanging en kwamen terecht op een lamelparket. In het begin wisten wel ongeveer wat het inhield, maar waren we nog niet helemaal overtuigt om dit product aan te schaffen. Daarom hadden we besloten om te kijken of er ergens een expert was die ons in kon helpen. Gelukkig hadden we die snel gevonden en konden we op gesprek komen bij Bax Houthandel. Bij hun kantoor hadden ze al verschillende soorten vloeren liggen die er echt prachtig uitzagen en die je zo mee wilden nemen. Tijdens het gesprek kwamen we erachter dat een lamelparket gewoon een houten vloer was, maar dat de lagen daaronder, die je niet ziet, van goedkoper hout zijn. Dit wisten wij helemaal niet en vonden dit een interessante ontdekking.

Bax Houthandel

Nadat we dit wisten, konden we nu wel concluderen dat dit product ideaal was voor ons huis. De medewerker van Bax Houthandel vertelde wat over hun geschiedenis en over hun eigen fabriek waar ze helemaal zelf de houten vloeren maken. Dit vonden wij zo mooi, dat we bij hun een lamelparket hebben besteld en deze zouden ze ook nog eens bij ons komen leggen. Echt ideaal! We konden geen beter bedrijf vinden dan Bax Houthandel om ons te helpen met het maken van deze keuze.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Bax Houthandel? Bekijk dan gerust eens hun website voor meer informatie over alle houten vloeren die zij in hun assortiment hebben en nog veel meer! Bovendien kunt u ook in hun showroom kijken voor meer inspiratie.