Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een touringcar huren

Bij iedere soort gelegenheid waar veel mensen op af komen, is het handig om een touringcar te huren. Dat komt omdat het transport van veel mensen zo gewoon in één keer kan verlopen, zonder dat er lastig gedaan hoeft te worden over in groepjes reizen, het zo coördineren dat iedereen rond dezelfde tijd aankomt… etcetera. Wij weten dat dit heel hinderlijk kan zijn, daarom bieden we onze touringcars ook aan. Ze kunnen voor werkelijk ieder soort evenement gebruikt worden, het lijstje dat we hier hebben is enkel beperkt door de fantasie van onze klanten. Wat voor touringcars verhuren we allemaal? Voor welke gelegenheden kunnen onze touringcars gehuurd worden? Daar zullen we nu op in gaan.

Waar en voor wat een touringcar huren?

Waar kan je een touringcar van Noot huren? En voor wat voor soort gelegenheden kunnen ze gehuurd worden? Noot verhuurt in de hele regio, waarmee we onder andere Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Doetinchem en Utrecht bedoelen. Een heel breed gebied dus. Nu de verschillende soorten evenementen waar Noot touringcars voor kan verhuren. Uiteraard kan het voor eigenlijk ieder evenement waar een bepaalde vorm van transport voor nodig is, maar hier zullen we een aantal ideeën voor u op een rijtje zetten. Bij ons is het mogelijk om touringcars te huren voor: compleet verzorgde dagtochten, of zelfs meerdaagse reizen; breng- en haalritten voor school; evenementen; schoolreisjes; concert- of theatervervoer; lijndiensten en bedrijfs- of personeelsfeestjes.

Een luxe touringcar huren

Een luxe touringcar huren kan natuurlijk ook! Bij Noot kan je er dan voor kiezen om een touringcar te huren die een koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning, verstelbare voetsteunen én individueel verstelbare verlichting hebben. Zo zie je maar, bij ons heb je ruimte keuze uit touringcars en dan ook nog eens ruime keuze uit de luxe van de touringcars. Wil je weten wat dat gaat kosten? Kijk op de website! Het is ook mogelijk om ons wagenpark te bezoeken om een beter beeld te krijgen van de touringcars die u wil gaan huren. Het is allemaal mogelijk, wij verzorgen gewoon personenvervoer voor het hele koor.