Webmasterpoint
Computers / Internet / Web Design and Development

Je auto verkopen voor de beste prijs!

Je auto verkopen via een autoveiling is snel en makkelijk. Binnen 1 dag kun je namelijk je auto verkopen voor een erg goede prijs. De prijs die je voor je auto terugkrijgt is bovendien een stuk hoger dan de prijs die je terugkrijgt wanneer je jouw auto inruilt.De veiling is 100% gratis en risicovrij.

Auto verkopen binnen 24 uur

Wil jij ook je auto verkopen binnen 24 uur? Dan is de autoveiling een absolute aanrader. Binnen 24 uur ontvang je namelijk het hoogste bod op jouw auto en vervolgens kun je beslissen of je daarvoor de auto wel of niet verkoopt. Kies je voor verkopen dan wordt de verkoop meteen in gang gezet en wordt de gegevens van de koper en verkoper met elkaar uitgewisseld om een tijd en datum af te spreken voor de overdracht. Bij de overdracht worden meteen alle papieren in orde gemaakt en wordt er ter plaatse een vrijwaring afgegeven. Ook wordt het financiële gedeelte direct afgerond.

De beste prijs

Je auto verkopen via een autoveiling levert je altijd de beste prijs op en bovendien kost het je helemaal niets. Er zijn meer dan 5000 autobedrijven welke meedoen aan de autoveiling. Hoe interessanter de auto is hoe meer autobedrijven een bod plaatsen. De bedrijven kunnen het hoogste bod zien en daar overheen bieden. In totaal hebben de autobedrijven 24 uur de tijd om een bod te doen. Na 24 uur sluit de veiling en kan er niet meer geboden worden. Het hoogste bod dat uit de veiling is gekomen wordt dan bekend gemaakt. Het bod is 3 dagen geldig. Dat betekent dat je binnen 3 dagen moet beslissen of je de auto verkoop voor het hoogste bod of niet. Wat je ook beslist, er zijn geen kosten. Je kunt dus gratis je auto op deze wijze laten taxeren maar ook verkopen.

Geen risico

Je verkoopt je auto alleen aan een RDW erkend autobedrijf. Zodoende loop je geen risico. Vooraf is de prijs al afgesproken en weet je waar je aan toe bent. Bij de overdracht van de auto ontvang je het vrijwaringsbewijs en het afgesproken geldbedrag. Auto verkopen? Kies dan voor de autoveiling.