Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Opslagruimte huren

Heb je te veel spullen in huis, en weet je niet wat je ermee aan moet? Opslagman kan helpen, wij verhuren opslagruimtes voor de laagste prijzen, en daar kan alle zooi gewoon naartoe. Steeds meer mensen krijgen te maken met te weinig ruimte in huis, doordat ze gewoon te veel spullen hebben. Een oplossing zou kunnen zijn om gewoon een gedeelte van alle spullen weg te gooien, weg te geven of te doneren, maar soms is dat geen optie. De kastruimte is nou eenmaal vol, en er zijn een aantal spullen die vrij veel ruimte innemen, maar wel ieder jaar nodig zijn. Een goede oplossing zou dan zijn om die spullen gewoon in een opslagruimte op te slaan. Zo hoef je niets weg te doen, gooien of te doneren, maar creëer je wel ruimte voor jezelf om in te leven.

Kies voor Opslagman

Bij Opslagman kan je rekenen op ruimtes die allemaal droog en verwarmd zijn. Houten meubels die wat ouder zijn en niet passen zullen dus niet in de atmosfeer van onze ruimtes aangetast worden, het is zelfs mogelijk om specifieke eisen door te geven aan ons over de condities in onze ruimtes, en die aan te passen naar jouw wensen. Daarnaast zijn onze ruimtes ook allemaal zeven dagen per week gewoon toegankelijk voor jou, en zijn ze veilig. Ze worden ten alle tijden bewaakt op onze locatie, zodat niemand die er niets te zoeken heeft toegang heeft tot je spullen. Daar zorgen wij gewoon voor.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Het is heel simpel, eerst kies je een vestiging uit waar je je spullen in kwijt zou willen. Het handigst is natuurlijk een plek die dichtbij is, en makkelijk te bereiken vanuit huis is. Vervolgens kan je kiezen welke opslagruimte je nodig hebt, we hebben zelfs een opslagruimte rekenmachine die voor je kan uitrekenen hoeveel vierkante meters je nodig hebt. Daarna hoef je enkel het huurcontract te lezen, en de eerste termijn via iDeal te betalen of per factuur. Zodra de betaling bevestigd is, heb je gewoon toegang tot de opslagruimte, en kan het direct gebruikt worden.