Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Milieubewust met kartonnen dozen van de Dozenhal

De webshop ‘Dozenhal’ heeft de grootste voorraad aan kartonnen dozen in heel Nederland. U kunt meer dan 2500 diverse formaten vinden zodat u altijd de perfecte formaat heeft voor het opslaan of verzenden van uw goederen. Op de site vindt u een dozenzoeker, zodat u het perfecte formaat die u nodig heeft kunt vinden – wij begrijpen namelijk al te goed dat dit soms lastig in te schatten is. Heeft u toch niet de geschikte doos gevonden? Ook dat is geen probleem. U kunt namelijk ook snel en gemakkelijk een doos op maat laten maken en deze zelfs bedrukken met een logo, slogan of een andere tekst of afbeelding – het is in ieder geval geheel te personaliseren.

Wat leveren kartonnen dozen van de Dozenhal mij op?

Nu vraagt u zich af waarom u moet kiezen voor de kartonnen dozen van de Dozenhal. Als u kiest voor een doos van karton, dan maakt u een bewuste keuze voor het klimaat en milieu. Niet alleen omdat karton gemakkelijk te recyclen is maar ook omdat de meeste verpakkingen van karton hergebruikt worden bij de Dozenhal. Elk karton dat hergebruikt wordt zorgt ervoor dat 266 kilogram aan luchtverontreiniging wordt bespaart, 2.026 kilometer aan brandstof, 20.000 liter water en 3m3 minder aan stortcapaciteit. Dat is een heel verschil en erg belangrijk gezien de drastische klimaatveranderingen hedendaags. Bovendien hoeft u hier geen extra moeite voor te doen en iedere doos die hergebruikt wordt, wordt eerst uitgebreid gecontroleerd op beschadigingen. Zo kiest u én voor het milieu en krijgt een doos van hoge kwaliteit geleverd.

Hoe werkt het?

U kunt direct zoeken in de voorraad van de Dozenhal – u heeft, zoals eerder gezegd, keuze uit 2500 formaten. Staat uw formaat er niet bij? Laat ze dan op maat maken. Als u een geschikt formaat heeft gevonden, gaat u natuurlijk akkoord met het voorstel. Daarna hoeft u verder niets meer te doen. De Dozenhal zorgt ervoor dat uw bestelling op de gewenste locatie wordt geleverd (vaak al binnen één werkdag) en u ontvangt de offerte op uw mail. Het proces is dus eenvoudig én snel.