Webmasterpoint
Image default
Bedrijven

De zomer van 2020

Nu het hartje zomer is en de temperatuur hoger ligt is het ideëel om lekker in de tuin te zitten. Maar je wil natuurlijk wel dat alles netjes en verzorgt is. Zit je er aan te denken om nieuwe tegels te kopen of wil je juist alles gras doen? Het nadeel is alleen dat je moet blijven bijhouden. Vandaar dat er de laatste jaren steeds meer mooiere kunstgras soorten uit zijn gebracht die gemaakt zijn van top kwaliteit en bijna niet te onderscheiden zijn van echt gras. Dus onderhoudsvrij en zelfs goed voor het milieu omdat het kunstgras recyclebaar is.  

Verschillende kwaliteiten

Er is natuurlijk een wereld aan kunstgras en welke soort is nou geschikt bij jou tuin? Zou je gaan voor een hoogpolige kwaliteit of wil je graag een lagere grasmat. Het voordeel van een hoogpolige kwaliteit is dat ‘’echter’’ oogt. Er zijn zelfs speciale garen van het merk ‘’Ten Cate’’. Dit zijn extra zachte garen wat heerlijk is om overheen te lopen en zeer geschikt is voor als je jongere kinderen hebt die lekker in de tuin willen spelen.

Kunstgras prijzen

Er zit natuurlijk veel verschil in de prijs van kunstgras. Wat ook belangrijk is bij het aanschaffen van kunstgras om te kijken naar de gewicht van de kunstgrasmat per m2. Ook niet onbelangrijk is de dichtheid van het kunstgras. ( het aantal steken per m2 wordt dit aangeduid.) Een gemiddelde kunstgras soort zit ongeveer qua prijs op € 24,95 per m2, dan heb je een pool van 30 a 35 mm.

Showtuinen

Ook veel bedrijven hebben showtuinen waar het kunstgras netjes ligt en je een beter beeld krijgt hoe het op een groot oppervlakte eruit komt te zien. Het voordeel is dat je dan goed kan beoordelen wat goed bij jou tuin past.

Heb je daar nou weinig of geen tijd voor dan kun je ook gratis stalen aanvragen zodat je het rustig en op je gemak kan bekijken thuis.  

https://www.kunstgrasdirect.nl