Webmasterpoint
Image default
Bedrijven

Meer over led-rails

Een populaire led-toepassing tegenwoordig is het ledrailsysteem. Led rails zijn mooi én praktisch. De rails kunnen in principe overal gemonteerd worden, ongeacht de contactpunten in de ruimte waar het om gaat. Een moderne spanningsrail is gemaakt van metaal en wordt aan het plafond opgehangen. Over de hele lengte van de rail kunnen spots geplaatst worden. De lampen worden van stroom voorzien door de elektriciteitsdraden in de rails. In de rails is ook genoeg ruimte voor dataleidingen om bijvoorbeeld een DALI lichtregeling aan te sturen. Als het over led-rails gaat, wordt de term fase vaak gebruikt en dan in het bijzonder 1 fase of 3 fase. 1 fase betekent dat alle lichtbronnen tegelijk aan- en uitgaan. Bij 3 fase zijn er drie circuits die los van elkaar bediend kunnen worden. Het is dus mogelijk lampen afzonderlijk te besturen.

Rails hebben meer pluspunten. Een groot voordeel van de led-railspot is de flexibiliteit. Stel de inrichting van uw winkel of showroom verandert. De lampen zijn in een mum van tijd naar voren, achteren, links of rechts te verplaatsen. Qua maten, kleuren en functionaliteiten is er volop keuze. Er zijn zwarte, grijze en witte rails. Afhankelijk van het soort plafond, wordt voor een bepaalde bevestigingswijze gekozen. Overigens is het ook mogelijk een rail tegen een muur te monteren. Door gebruik te maken van begin-, hoek-, koppel- en eindstukken kan een railsysteem op maat worden gemaakt. Dan de led-spot zelf. Met name de trackspot en de hanglamp worden veel gebruikt. Er zijn klassiek ogende lampen, industriële modellen en hippe exemplaren. We overdrijven niet als we zeggen dat voor ieder bedrijf en elke ruimte een passende railtoepassing ontworpen kan worden.

Bent u geïnteresseerd in de led-rail? Heeft u advies nodig over magazijnverlichting of LED verlichting werkplaats? Wij kunnen Led Design Holland van harte aanbevelen als led-specialist om u van A tot Z bij te staan. Het Led Design Holland-team heeft veel ervaring. De firma heeft nauwe banden met allerlei led-leveranciers. Een 3D-lichtplan zal duidelijk maken wat in uw geval de beste lampen zijn. Die worden vervolgens tegen scherpe prijzen ingekocht en netjes opgehangen.

https://www.leddesignholland.nl/