Webmasterpoint
Image default
Bedrijven

Wij koppelen talent aan uw bedrijf

Talent&Pro is een van de snelst groeiende talent consulting bureaus in Nederland. Onze mensen, trainee’s, maken deel uit van een nieuwe golf van professionals die slimme oplossingen leveren aan ambitieuze bedrijven over hoe ze de prestaties van hun organisaties kunnen verbeteren. Talent&Pro werkt met consultants bij corporates, banken, verzekeraars, pensioenfondsen en actuarissen door hen elke dag betere leiders te maken door middel van haar unieke trainingsprogramma’s. Onze trainee’s zijn ambitieuze, goed presterende mensen die een visie hebben voor een betere toekomst voor uw organisatie en de persoonlijke ambitie om dit waar te maken. Door deze betrokkenheid te tonen in ons dagelijks werk kunnen wij de prestaties van uw organisatie verbeteren.

Wij zijn op zoek naar universiteitsstudenten. Jonge talenten tussen de 18 en 24 jaar die (naast plezier maken) succesvol willen zijn in hun baan als ze afgestudeerd zijn. Talent&Pro biedt traineeships aan onder andere de volgende disciplines: Banken & Verzekeringsmakelaars, Actuarissen en Pensioenfondsen. Met name het traineeship Rabobank staat hoog aangeschreven.

Wat we doen bij Talent&Pro is eenvoudig: we inspireren en managen talent en organiseren en coachen eersteklas on-the-job training. Maar er is een reden waarom we zoveel passie en inzet vragen: Samen kunnen we het verschil maken! De belangrijkste vaardigheden van ons team zijn het inspireren en managen van talent, het organiseren en coachen van eersteklas on-the-job training. Maar let op: we krijgen alleen de beste mensen met de beste instelling.

Talent&Pro stelt bedrijven in staat het beste talent aan te nemen en te ontwikkelen. Door het aanbieden van uitgebreide testen om professionele vaardigheden te evalueren, hebben we een duidelijke benchmark gezet voor zowel werkgevers als werknemers. Ongeacht de industrie, het bedrijfstype of de positie, Talent&Pro kan u matchen met de perfecte baan of kandidaat. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang kunt genieten van de droombaan die bij u past.

 

https://www.talent-pro.com/traineeships/traineeship-match-more-rabobank/

Gerelateerde artikelen

Veiliger op werk door bhv cursus

Zo maak je je pand rolstoelvriendelijker

Hoe kun je kindvriendelijk wonen? Lees het hier!