Webmasterpoint
Image default
Woning en Tuin

Het onderhoud van goedkope vloertegels van keramiek

Het leggen van goedkope vloertegels in de woning van uw woonkamer in regio Meerkerk kent vele voordelen; het slijt minder snel dan tapijt en is gemakkelijk schoon te maken. Wanneer u niet te veel moeite wilt doen voor een schone vloer, worden keramische vloertegels aanbevolen. Deze vragen namelijk niet veel onderhoud. Wel moet u letten op de schoonmaakmiddelen die u gebruikt, want niet elk middel is geschikt voor het reinigen van uw keramische vloertegels. Tegeloutlet Kroon in Meerkerk heeft enkel goedkope vloertegels van keramiek in het assortiment, geen van natuursteen. Er zit dus vast een perfecte soort vloertegel voor u tussen.

Plaatselijke reiniging van keramische vloertegels

Wanneer u de vloer bedekt heeft of heeft laten bedekken door een specialist met goedkope vloertegels van keramiek, wilt u natuurlijk dat deze mooi blijft. Bij de meeste keramische vloertegels hoeft u slechts wekelijks te stofzuigen en te dweilen om de vloer schoon te houden. Maak echter wel gebruik van het juiste schoonmaakmiddel. Bij voorkeur maakt u gebruik van een zo neutraal mogelijk schoonmaakproduct. Gebruik ook niet te veel schoonmaakmiddel; zo voorkomt u dat het residu van het schoonmaakmiddel tot ophoping leidt. Om de tegels na het dweilen mooi te laten glanzen, kunt u de vloertegels opwrijven met een droge doek.

Terugkerend onderhoud bij goedkope vloertegels

Het kan voorkomen dat er uiteindelijk een waas over de keramische vloertegels zichtbaar wordt. Om de tegels mooi te houden, kunt u deze waas het beste verwijderen. Het kost echter wel wat meer inspanning en tijd dan het wekelijkse dweilen. Er zijn middelen die speciaal gemaakt zijn om de waas op vloertegels gemakkelijk te verwijderen. De waas wordt vaak veroorzaakt door oud en zeer hardnekkig vuil, dat niet weggepoetst wordt tijdens het dweilen. Laat het reinigingsmiddel enkele minuten op de tegels inwerken en dweil het daarna weg. Dweil tenslotte nog een keer met water over de tegels om het reinigingsmiddel te verwijderen.

https://tegeloutletkroon.nl/