Webmasterpoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

iPhone reparaties moet u zich druk maken?

Het is natuurlijk zeer vervelend wanneer uw iPhone schade heeft en het is logisch dat u de reparatie uitstelt om zo toch bereikbaar te blijven. Naast het feit dat het onhandig is om een telefoon te blijven gebruiken die niet helemaal goed werkt, is het vaak gevaarlijk de iPhone te gebruiken. In sommige gevallen voor jezelf, maar in elk geval omdat u daarmee onomkeerbare schade kunt toedoen aan het toestel. Veelvoorkomende schades; beeldscherm en home knop worden in dit artikel behandeld, waarna een advies wordt gegeven over de reparatie van uw iPhone bij GSM Paradise.

Beeldscherm iPhone reparatie

Het beeldscherm van uw iPhone kan op meerdere manieren gerepareerd moeten worden. Dit is afhankelijk van de schade en soms de oorzaak van de schade. De reparatie van een beeldscherm dat niet gebroken is maar niet aan gaat moet vaak intern in zijn geheel gerepareerd worden, waar het repareren van een functionerend, gebroken beeldscherm goedkoper is. Hierbij loopt u echter wel het risico op ernstigere schade. Enerzijds aan uw vingers omdat u over gebroken glas heen gaat, maar anderzijds omdat de interne hardware open ligt. Laat uw beeldscherm dus hoe dan ook snel repareren.

Home knop laten repareren

Het is natuurlijk erg vervelend als uw homeknop kapot is. Er zijn echter tegenwoordig oplossingen in de vorm van downloadbar software, maar dit brengt een risico met zich mee. De oorzaak van het defect is hier namelijk, bijvoorbeeld met waterschade, zeer bepalend voor de ernst van het probleem. In dit geval moet er snel reparatie plaatsvinden om blijvende schade te voorkomen.

Reparatie door GSM Paradise

Wilt u er zeker van zijn dat u niet te veel betaalt wanneer u uw iPhone laat repareren, ga dan direct naar GSM Paradise. Het repareren van uw beeldscherm of de home knop is hier binnen een uur gebeurd en u betaalt standaard een zeer gunstige prijs. Blijf niet te lang lopen met een beschadigde telefoon, neem het risico op definitieve schade weg en laat GSM Paradise uw iPhone repareren.

 

https://www.gsm-paradise.nl/