Webmasterpoint
Image default
Bedrijven

Amerikaanse vouwdoos gebruiken als goodiebag

Goodiebags! Voor een succesvolle goodiebag is het van groot belang dat je producten aan bezoekers geeft waar ze ook écht iets aan hebben. Door vervolgens je logo of slagzin te laten drukken op deze artikelen wordt de ontvanger bij elk gebruik herinnert aan jouw onderneming. Een goodiebag wordt doorgaans veel weggegeven bij evenementen, maar kan ook prima gebruikt worden om vaste klanten te laten weten dat ze gemist worden. Maar wat zijn nu handige en originele ideeën voor goodiebags? En hoe pak je het in?

 

Slaapmaskers

Als een product klein genoeg is om makkelijk mee te nemen in een tas, is de kans groot dat de ontvanger het vaker met zich mee zal nemen. Slaapmaskers zijn ontzettend handig, let er wel op dat de slaapmaskers van goede kwaliteit zijn.

 

Kurkentrekkers

Weer een klein handig prulletjes dat altijd wel van pas komt en niet veel plek in beslag neemt. Wijn wordt gedronken op plezierige momenten, hier je merk aan koppelen is ideaal.

 

Powerbanks

Iedereen kan wel eens de hulp van een powerbank gebruiken onderweg. Een powerbank is klein en ontzettend handig. Als een bezoeker jouw onderneming kan koppelen aan het moment dat een telefoon toch nog opgeladen kon worden, is dat ontzettend goede business.

 

Amerikaanse vouwdoos als verpakking

De beste manier om een goodiebag in te pakken is door gebruik te maken van een Amerikaanse vouwdoos. Deze zijn in verschillende maten te bestellen en kun je daarom perfect aanpassen op de grootte van de goodies. Een Amerikaanse vouwdoos biedt daarnaast ook de nodige bescherming, zodat de ontvanger geen kapotte goodies ontvangt.

 

https://endlessbranding.com/amerikaanse-vouwdozen