Webmasterpoint
Computers / Internet / Web Design and Development

De populaire Smok Alien kit

SMOK Alien kit is een e-sigaret startsets van het merk SMOK. Deze is een compacte en volledige Smoktech e-sigaret met clearomizer van 3 ml en verwisselbare batterij geheel klaar om met dampen te beginnen. De batterijen voor deze kit moet je helaas apart kopen. De SMOK Alien is moderne fantastisch uitziende mod van Smoktech en lijkt echt op een buitenaardse verschijning. Deze is helemaal ontworpen voor de steeds populair wordende 3D wereld fantasie onder de jeugd. Daarom is deze mod heel gewild onder jonger en beginnende dampers vanaf 18 jaar. Met deze mod ben je helemaal volgens de nieuwe hype en heel stoer aan het dampen. Hoewel deze mod zo stoer is, is het verboden voorjongeren beneden 18 jaar.

⦁   De Smok Alienheeft een maximale 220W output. Met het grote OLED-scherm, kunt u de werkmodus, coil weerstand en de batterij eenvoudig controleren.

⦁   De Alien beschikt over een grip-actie vuurknop, een groot OLED-display, en koolstofvezel inleg.

⦁   De Alien 220W mod gebruik je in combinatie met twee 18650 batterijen, die je apart bij koopt omdat deze niet zijn inbegrepen.

⦁   De baterijen kun je ook via het USB-poort opladen hoewel deze methode niet aanbevolen is.

⦁   De buitenkant van de SMOK is gemaakt van een zachte van koolstofvezel materiaal. Dit materiaal is bekend als Carbon Fiber en is heel geschikt voor draaibare apparaten.

⦁   De SMOK ALIEN is voorzien van een gemagnetiseerde batterijklep aan de achterkant hierdoor kun je de batterij snel verwisselen en lijkt het ingebouwd.